Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

FEJEZZÜK KI EGYÜTT A HÁLÁNKAT A BUDAKALÁSZI HÁZI- ÉS GYERMEKORVOSKNAK, ASSZISZTENSEIKNEK!

Napról napra fokozottan érezni, hallani, hogy a járványhelyzetben egyre több fizikai és lelki teher hárul az egészségügyi dolgozókra. Több kezdeményezés is jött szembe nemrég, ami nekik szeretne valamilyen formában segítséget nyújtani, vagy kifejezni a feléjük érzett hálát. Arra gondoltunk, szeretnénk helyi szinten mi is kimutatni a hálánkat, a háziorvosok, gyermekorvosok és asszisztenseik felé, akik a járványhelyzetben szintén jóval nagyobb nyomás alatt vannak, mint békeidőben. Az ötletünk, hogy Budakalász hat házi és gyermekorvosának – és asszisztenseiknek – 1-1 ajándékcsomagot állítunk össze és adunk át számukra.
Ha úgy érzed, szívesen csatlakozol a kezdeményezéshez, hozd el te is az ajándékodat, például egy doboz csokoládét, egy üveg bort, mézet, kávét, a gyerekek készíthetnek rajzokat, bármit, amit jó szívvel adsz! 2021. 04. 24-én 10:00-13:00 között a Budai út 55. szám alatt, az imaházunk udvarán várunk téged – a járványügyi intézkedéseket betartva természetesen, maszkban, szabad levegőn! Összegyűjtjük, majd összekészítjük a csomagokat, amit a következő héten Kiss Péter lelkipásztorunk személyesen ad át az orvosoknak és asszisztenseiknek.
Mutassuk ki együtt az orvosainknak és asszisztenseiknek a hálánkat, hogy nagyra értékeljük, amit minden nap értünk tesznek!
Örülünk, ha megosztod a hírt a saját közösségeidben!
Köszönettel :
A Budakalászi Evangéliumi Közösség

 

1 Comment

  • Alisha Williams
    Posted 2019.01.18. 16:09 0Likes

    I like this idea very much, and will come to meet you at one of the upcoming events!

Leave a comment